BESTE KLANT,

TEN GEVOLGE VAN DE CORONAMAATREGELEN ZIJN WIJ GENOODZAAKT OM IEDEREEN TE VERPLICHTEN OM TEN ALLEN TIJDE EEN MONDMASKER TE DRAGEN BIJ HET BETREDEN VAN ONS BEDRIJF. INDIEN DIT NIET HET GEVAL IS ZAL DE TOEGANG GEWEIGERD WORDEN.
WIJ ZOUDEN OOK WILLEN VRAGEN OM UW BESTELLINGEN VOOR AFHALING ZOVEEL MOGELIJK VOORAF TELEFONISCH DOOR TE GEVEN. DIT OM ONZE MAGAZIJNIER DE TIJD TE GEVEN OM HET MATERIAAL KLAAR TE ZETTEN ZODAT ER GEEN ONNODIGE KANS OP BESMETTING KAN ONTSTAAN.

 

VERDER VRAGEN WIJ BIJ INTERVENTIES OM OOK REKENING TE HOUDEN MET DE BESTAANDE MAATREGELEN. ONZE WERKNEMERS ZIJN VOORZIEN VAN HET NODIGE MATERIAAL OM ZICHZELF TE BESCHERMEN, WEL WILLEN WIJ NOG ALTIJD VRAGEN OM DE SOCIAL DISTANCING MET ONZE WERKNEMERS TEN ALLEN TIJDE PROBEREN TE BEHOUDEN OM HET RISICO OP BESMETTING VOOR U EN ONSZELF ZO KLEIN MOGELIJK TE MAKEN. INDIEN DEZE NIET BEWAARD WORDT KUNNEN ONZE WERKNEMERS BESLISSEN OM DE WERKEN NIET MEER UIT TE VOEREN VOOR HUN EIGEN GEZONDHEID.  

 


AL DEZE MAATREGELEN WORDEN GENOMEN OM UW EN ONZE GEZONDHEID TE VERZEKEREN.
BEDANKT VOOR UW BEGRIP HIERVOOR.
NUMMER WACHTDIENST: 051/466275
INFO@DEBEVERNV.BE

 

Over Debever n.v.

Debever n.v. uit Zwevezele is uw deskundige partner voor de installatie en onderhoud van verwarming, sanitair, airco, ventilatie en elektriciteitswerken.

 

 

U vindt onze teams geregeld aan het werk in zowel particuliere woningen als in industriële (fabrieken, ateliers) of agrarische complexen (stallen, hangars). Ook in handelszaken en openbare gebouwen zijn we vaak actief.

De kiem van wat Debever n.v. vandaag is, ligt al in de jaren ’60. Jaar na jaar, decennium na decennium zijn wij dankzij onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak gegroeid tot een middelgrote KMO met meer dan 30 werknemers die constant op de baan zijn

om oplossingen voor verwarming, sanitair, airco, ventilatie of elektriciteit bij ons steeds toenemende klantenbestand. 

Mond-aan-mond reclame en tevreden klanten hebben ons groot gemaakt, en zo mochten we ook onze actieradius steeds uitbreden van regio Pittem tot de buurgemeentes Ardooie, Wingene, Zwevezele, Tielt tot over de hele provincie West-Vlaanderen en tot Oost-Vlaanderen toe.

Subsidies & Subsidieaanvragen

Heeft u vragen over welke subsidiemogelijkheden er voor u zijn? Neemt u dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Recente realisaties

Recente realisaties: intro