Over Debever n.v.

Debever n.v. uit Zwevezele is uw deskundige partner voor de installatie en onderhoud van verwarming, sanitair, airco, ventilatie en elektriciteitswerken.

 

 

U vindt onze teams geregeld aan het werk in zowel particuliere woningen als in industriële (fabrieken, ateliers) of agrarische complexen (stallen, hangars). Ook in handelszaken en openbare gebouwen zijn we vaak actief.

De kiem van wat Debever n.v. vandaag is, ligt al in de jaren ’60. Jaar na jaar, decennium na decennium zijn wij dankzij onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak gegroeid tot een middelgrote KMO met meer dan 30 werknemers die constant op de baan zijn

om oplossingen voor verwarming, sanitair, airco, ventilatie of elektriciteit bij ons steeds toenemende klantenbestand. 

Mond-aan-mond reclame en tevreden klanten hebben ons groot gemaakt, en zo mochten we ook onze actieradius steeds uitbreden van regio Pittem tot de buurgemeentes Ardooie, Wingene, Zwevezele, Tielt tot over de hele provincie West-Vlaanderen en tot Oost-Vlaanderen toe.

Subsidies & Subsidieaanvragen

Heeft u vragen over welke subsidiemogelijkheden er voor u zijn? Neemt u dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op