BESTE KLANT,

TEN GEVOLGE VAN DE CORONAMAATREGELEN ZIJN WIJ GENOODZAAKT OM IEDEREEN TE VERPLICHTEN OM TEN ALLEN TIJDE EEN MONDMASKER TE DRAGEN BIJ HET BETREDEN VAN ONS BEDRIJF. INDIEN DIT NIET HET GEVAL IS ZAL DE TOEGANG GEWEIGERD WORDEN.
WIJ ZOUDEN OOK WILLEN VRAGEN OM UW BESTELLINGEN VOOR AFHALING ZOVEEL MOGELIJK VOORAF TELEFONISCH DOOR TE GEVEN. DIT OM ONZE MAGAZIJNIER DE TIJD TE GEVEN OM HET MATERIAAL KLAAR TE ZETTEN ZODAT ER GEEN ONNODIGE KANS OP BESMETTING KAN ONTSTAAN.

 

VERDER VRAGEN WIJ BIJ INTERVENTIES OM OOK REKENING TE HOUDEN MET DE BESTAANDE MAATREGELEN. ONZE WERKNEMERS ZIJN VOORZIEN VAN HET NODIGE MATERIAAL OM ZICHZELF TE BESCHERMEN, WEL WILLEN WIJ NOG ALTIJD VRAGEN OM DE SOCIAL DISTANCING MET ONZE WERKNEMERS TEN ALLEN TIJDE PROBEREN TE BEHOUDEN OM HET RISICO OP BESMETTING VOOR U EN ONSZELF ZO KLEIN MOGELIJK TE MAKEN. INDIEN DEZE NIET BEWAARD WORDT KUNNEN ONZE WERKNEMERS BESLISSEN OM DE WERKEN NIET MEER UIT TE VOEREN VOOR HUN EIGEN GEZONDHEID.  

 

 


AL DEZE MAATREGELEN WORDEN GENOMEN OM UW EN ONZE GEZONDHEID TE VERZEKEREN. 
BEDANKT VOOR UW BEGRIP HIERVOOR.
NUMMER WACHTDIENST: 051/466275
INFO@DEBEVERNV.BE

 

Eigen hersteldienst

 

Onze klanten zullen het beamen, en het maakt een groot deel uit van onze naambekendheid: Debever nv staat garant voor een correcte en snelle service in geval van nood of defect. Of u nu een probleem heeft met uw verwarming, sanitair, elektriciteit, airco of ventilatie, ons team komt zo snel mogelijk bij u ter plaatse en zal u zo deskundig mogelijk verhelpen.

We proberen iedereen zo spoedig mogelijk te depanneren, maar we geven daarbij wel voorrang aan onze bestaande klanten.

Hier kunt u ons alvast contacteren mocht u onze diensten nodig hebben (of u belt naar 051 46 62 75).