Verwarming

Debever n.v. staat in voor alle mogelijke verwarmingsoplossingen – van klassiek tot hedendaags, voor nieuwbouw of bij (totaal)renovatie.

Verwarmingsinstallaties met mazout of gas

Steeds minder verwarmingsbedrijven zijn beslagen met de klassieke installaties op mazout of gas. Bij Debever n.v. hebben we deze kennis wel nog in huis, en kunnen we u ook bedienen met een uitstekende service en hersteldienst.

Gascondensatieketels

Heden ten dage gebruiken nagenoeg alle installaties de gascondensatietechniek. Gascondensatieketels blinken uit door hun hogere rendement omdat ze warmte recupereren. Mits correct geïnstalleerd uiteraard – een kolfje naar de hand van Debever n.v.

Zonneboilers

De grootste gratis energiebron die er is, is de zon. En daar maken zonneboilers gretig gebruik van. Bij weloverwogen plaatsing en installatie, is het een investering die u makkelijk terugverdient. Al dan niet in combinatie met vloerverwarming.

Warmtepompen & Hybride systemen

De warmtepomp haalt zijn warmte uit de beschikbare energiebronnen buiten: grond, lucht, zon. Het is de verwarmingsoplossing voor wie bewust kiest voor hernieuwbare energie. Er zijn ook tal van mogelijkheden in hybride opstellingen, in combinatie met gascondensatie of een condenserende stookolieketel.

Radiatoren, convectoren en vloerverwarming.

Uiteraard staan wij ook in voor de correcte keuze en installatie van het meest aangewezen systeem om de warmte in uw woning of pand te verspreiden. Die keuze draait rond grootte, rendement, en prijs uiteraard.

Onze verwarmingsmerken

  • Merken ketels: Vaillant, Atag, Buderus, Remeha.
  • Merken andere oplossingen: Radson, Vasco, Zehnder, Jaga